Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Futbol Hakkında Genel Haberler ve Yazılar

Can İşbakan: Jasikevicius takımın kimyasını değiştirdi

Gazeteci ve yorumcu Cem Dizdar futbol gündemini, Can İşbakan ise Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague’deki Final Four başarısını Mackolik YouTube‘daki Akıntıya Karşı programında değerlendirdi.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’de Monaco’yu deplasmanda devirerek seriyi 3-2 kazandı ve 5 yıl aradan sonra Final Four’a kaldı. Sarı-lacivertli ekibin başarısını değerlendiren Can İşbakan, “5 maçlık serilerde deplasmanda kazanmak hiç rastlanmamış bir şeydi. Maçın ardından sevinci, takımdaşlığı gördünüz. Takımın kimyası çok iyi ve bence bu kimya Fenerbahçe Beko’yu Final Four’a taşıdı.”

Sarunas Jasikevicius’un Fenerbahçe’ye etkisini de değerlendiren Can İşbakan, “Jasikevicius çok talepkar, her zaman sistemine bağlı ve oyuncuların üzerinde etkisi fazla. Saha içinde tabii ki taktiksel olarak etkisi var ancak koçun takımda oluşturduğu kimya, oyunculara yaklaşımı gibi saha dışı faktörler çok etkili.”

Yayının tamamını yukarıdaki videoya tıklayarak ya da buradan izleyebilirsiniz.

Cem Dizdar’ın da Akıntıya Karşı programıyla gündemi yorumladığı Mackolik YouTube kanalındaki CANLI yayınlardan ve yeni videolardan anında haberdar olmak için kanala abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın!